måndag 20 februari 2012

Slutspurt


Hejsan 
Vi njuter av de återstående dagarna i New Zeeland. Skydivingen var en riktig favorit. Vilken kick. Snacka om dödsångest när man stod i öppningen i flygplanet och tittade ner mot marken. Det fanns ingen återvändo i och med att du satt fast på en partner och det var han som bestämde.  När han sa nu kör vi pumpade adrenalinet till max.  Resten gick snabbt. Vi slängde oss ut ur planet och föll. Killkill i magen och en underbar känsla infann sig. Vi föll fritt fall i cirka en minut innan fallskärmen fälldes upp. Vyn var fantastiskt vacker.

Igår hyrde vi mountain bikes och tog oss upp på ett berg fullt av MTB-tracks. Personligen tycker jag (Nathalie) att det var ganska läskigt men efter ett tag lärde man sig tekniken och då var det riktigt skoj. Kände mig som ett proffs, såg säkert ut som allt annat än ett proffs.. Oskar var duktig och åkte lite svårare backar. Båda var totalt möra i ben och rumpa när vi kom hem. Vilken bakläxa man får när man avstått från träning sedan december..  Vi hade i alla fall superkul och kanonväder.

Idag har vi testat på rafting. Hittade ett billigt erbjudande så var bara tvungna att testa. Det var kul men vi tyckte att det var lite mesigt och hade gärna testat på en högre nivå. Vi åkte runt på floden och chillade, åkte ner för ganska många rafter och var nära på att välta ett par gånger. Vid ett ställe var floden väldigt lugn men ström så då hoppade vi i och flöt bredvid båten. Relaxing. Vi hade ett skönt gäng och det var en bra avslutning på vår aktiva del av vår tripp. Nu blir det några dagar då vi bara tar det lugnt och har riktig semester.

Detta kan vara ett av de sista inläggen som vi skriver. Det betyder att det snart är hemfärd. Sorligt men ändå så kul! Kommer sakna resandet men saknar ju er just nu. Man kan inte få allt..

I övermorgon klockan 6 (onsdag morgon för oss, tisdag kväll för er) lyfter planet från Auckland och tar oss till Sydney där vi spenderar två nätter innan vi hoppar på nästa plan till Abu Dhabi, London och så småningom (33 timmar senare) Göteborg! Vi lyfter från Sydney vid 16.00 tiden den 24 februari och landar i Göteborg klockan 12.00 den 25 februari. Alltså bara 20 timmar. Om vi fortfarande har våra klockor kvar på Sydneytid ända tills vi landar i Göteborg kommer vi uppleva nästan hela 25 februaridygnet två gånger. Konstigt det där med tidszonerna. 

Kram och puss minibuss
Hej svej leverpastej
Puss och kram skumbanan
Hej då stortå





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut

Print Friendly and PDF